Financieel advies voor ZZP'ers

Ik ben ZZP

Financieel advies voor het MKB

Ik ben MKB

Financieel advies voor starters

Ik ben Starter

Financieel advies voor particulieren

Ik ben Particulier

Nabbe Administratie & Advies

Nabbe Administratie & Advies is een regionaal adviesbureau gespecialiseerd in het Midden- en Kleinbedrijf. Werkzaam op het gebied van Fiscale advisering, administratieve dienstverlening en financiële planning kunnen wij u ondersteunen bij uw bedrijfsvoering. Wij nemen uw (administratieve) zorgen uit handen waarbij uw persoonlijke begeleiding voorop staat.

Wij zijn gevestigd in Raamsdonksveer, gelegen aan de A27.

Arbeidsrecht Actueel

De onderstaande artikelen zijn geplaatst onder verantwoordelijkheid van Kantoor Mr. van Zijl advocaten te Tilburg.

Ontslagname of ziekmelding?

Een werknemer die zijn arbeidsovereenkomst had opgezegd om medische redenen, claimde later dat hij de arbeidsovereenkomst niet had opgezegd maar dat hij zich ziek had gemeld. Dat geloofde de rechter...Lees verder »

Kantonrechter stelt vragen aan UWV over deskundigenoordeel

Uit het advies van de bedrijfsarts en uit het deskundigenoordeel van de verzekeringsarts van het UWV zou volgen dat de werknemer in staat was om passende arbeid te verrichten en dat de werknemer, die...Lees verder »

Dagloonregels voor berekening WIA-uitkering buiten toepassing gelaten vanwege onevenredige gevolgen

Een werkneemster die bij strikte toepassing van de wet recht had op een WIA-uitkering die in verhouding tot haar loon veel te laag was, moest van de rechter alsnog een veel hogere uitkering krijgen,...Lees verder »

Is een tijdelijke urenuitbreiding een nieuwe arbeidsovereenkomst of een uitbreiding van de bestaande?

Een werkneemster met wie een tijdelijke uitbreiding van het aantal uren was afgesproken en die aan het einde van de periode van die tijdelijke uitbreiding ziek was, had geen recht op een...Lees verder »

Is de terbeschikkingstelling van een auto een arbeidsvoorwaarde?

Een werknemer die 13,5 jaar lang een auto had gereden die door de werkgever ter beschikking was gesteld en waarvan de werknemer ook privé gebruik mocht maken, mocht er niet op vertrouwen dat de...Lees verder »