De jaarrekening: uw financiële kompas

Met een jaarrekening heeft u een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw onderneming. Deze moet u in veel gevallen deponeren bij de Kamer van Koophandel. Naast deze verplichting stelt een jaarrapport u in staat om conclusies te trekken over het rendement, de omvang en het vermogen van uw onderneming. Met een jaarrekening heeft u inzicht in het verleden en kunt u richting geven aan de toekomst.

Laat uw jaarrekening zorgvuldig opstellen

Voor het opstellen van een jaarrekening voor uw BV of eenmanszaak bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons wordt uw jaarrapport met zorg en in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving samengesteld. Deze wordt daarbij voorzien van een samenstellingsverklaring zodat de ontvanger weet dat uw jaarrekening door een professional is samengesteld.

Sneller samenstellen van uw jaarrekening

Met uw hulp krijgt u van ons gedurende het jaar een actuele administratie. Vragen worden direct opgelost. Immers op basis van uw administratie kunnen wij u continu van waardevolle informatie voorzien. Een groot voordeel van een up to date administratie is ook dat de boekhouding aan het einde van het jaar al volledig bijgewerkt is. Na het sluiten van het boekjaar kunnen wij daarom sneller starten met het definitief maken van de jaarrekening.

Terugbel afspraak

Wilt u meer informatie over het laten opstellen van de jaarrekening door ons kantoor? Maak direct een terugbel afspraak met ons.

 

 1. Naam
  Vul uw naam in.
 2. Telefoon
  Vul uw telefoonnummer in.
 3. Datum
  Ongeldige invoer
 4. Gewenst tijdstip
  Invalid Input
 5. U dient akkoord te gaan met de privacyverklaring