Begin goed voorbereid met uw eigen bedrijf. Ontdek tijdens een persoonlijk gesprek met ons wat u moet doen voor de Belastingdienst; hoe het zit met uw aangifte, uw administratie, VAR, auto, facturen en aftrekposten.

De afgelopen periode hebben veel mensen nagedacht of ze hun eigen bedrijf willen starten of hebben hun eigen bedrijf gestart. Overweegt u deze stap ook te zetten? Wilt u uw eigen bedrijf starten of bent u net gestart? Ons kantoor heeft veel ervaring met startende ondernemers.

Een gedegen en weloverwogen start van uw eigen onderneming kan teleurstellingen voorkomen. Wij adviseren en begeleiden mensen die overwegen de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te maken. Een gedegen aanloop naar uw toekomst, zo helpen wij u op een succesvolle wijze uw onderneming te starten. Ook voor de steeds groter wordende groep ZZP-ers hebben wij alle kennis in huis en helpen u graag.

Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het opstellen van uw ondernemingsplan, het kiezen van de juiste, bij u passende, ondernemingsvorm, bij het opzetten en voeren van uw boekhouding, het verzorgen van alle voorkomende belastingaangiften, het aanvragen van een VAR-verklaring en kunnen u met raad en daad helpen bij een eventueel benodigde financiering.

Voor u als startende ondernemer is het volgende belangrijk:

 • Bij ons krijgt een startende ondernemer extra aandacht en begeleiding;
 • Bij ons kunt u kiezen voor een voordelig online administratiepakket;
 • Wij verzorgen de in overleg met u vastgestelde werkzaamheden voor een vaste prijs per jaar; gefactureerd per maand of per kwartaal;

Terugbel afspraak

Wilt u meer informatie over fiscaal advies? Maak direct een terugbel afspraak met ons.

 1. Naam
  Vul uw naam in.
 2. Telefoon
  Vul uw telefoonnummer in.
 3. Datum
  Ongeldige invoer
 4. Gewenst tijdstip
  Invalid Input
 5. U dient akkoord te gaan met de privacyverklaring